Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ

Δυστυχώς το έκπτωτο Δ.Σ του Σωματείου ( Πάτρας ) και ειδικά ο ( πρόεδρος του σωματείου Πάτρας ) για άλλη μια φορά απόδειξε την αποστροφή του και την καταπάτηση των θεσμών προς το πρόσωπο του προέδρου της Ομοσπονδίας και μελών αυτής .
Σύμφωνα με  έγκυρες πληροφορίες  σήμερα το πρωί  το σωματείο Πάτρας θα πραγματοποιούσε παράτυπα εκλογές στο εργατικό κέντρο Πάτρας εν κρυπτών ???
Όπως συνηθίζεται προσκαλείται ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και αποστέλνονται εγγράφως οι προσκλήσεις .
Όχι  μόνο αυτό δεν συνέβη αλλά όταν ο πρόεδρος  της Ομοσπονδίας ειδοποιήθηκε από τρίτους , μετέβη στο εργατικό κέντρο της Πάτρας συνοδευόμενος από μέλη της Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ όπου δέχθηκε απροκάλυπτα ενορχηστρωμένη φραστική και χειρωνακτική επίθεση από τον ( πρόεδρο ) του Σωματείου Πάτρας  .
Το μετέπειτα ήταν να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατεγράφη το περιστατικό και ο πρόεδρος της Π.ΟΣ.ΠΥ.Δ επιφυλάχτηκε για παντός νόμιμου δικαιώματός του             ( μήνυση ,αγωγή )  μιας και δεν ήθελε να υποβάλει μήνυση άμεσα ώστε να ισχύσει η αυτόφορη σύλληψη στο πρόσωπο του ( προέδρου του σωματείου Πάτρας ) .
Η ενορχηστρωμένη αυτή επίθεση προς τον θεσμό του προέδρου μιας Ομοσπονδίας από όποιους και αν σχεδιάστηκε ( από την προηγούμενη ημέρα υπήρχαν υπόνοιες ) να γνωρίζουν ότι θα γυρίσουν μπούμερανγκ εναντίον τους  στο πολλαπλάσιο .
Περιμένοντας την ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ προσθέτω ότι εκλογές δεν πραγματοποιήθηκαν παρά τις << φιλότιμες προσπάθειες κάποιου Δικαστικού >> ..
AISXOS .......