Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ενημέρωση μελών - 9/11/2012



Ολοκληρώνονται και αυτή την εβδομάδα οι ενημερώσεις και οι Γεν. Συνελεύσεις των Σωματείων παρουσία στις περισσότερες και της ΠΟΣΠΥΔ, όπως:
Κόρινθο, Κιάτο, Ελευσίνα, Μέγαρα, 1η ΕΜΑΚ, Πάτρα, Πύργος, Αμαλιάδα, Λεχαινά, Ν. Μεσσηνίας, Ν. Λακωνίας, Ν. Αρκαδίας, Ν. Αργολίδας, Ν. Κέρκυρας, Ν. Κεφαλονιάς, Λαύριο, Σαλαμίνα, Αίγινα, Ιωάννινα, Ν. Άρτας, Ν. Αιτ/νίας, Ηγουμενίτσα, Ν. Πιερίας, Δυτ. Μακεδονία, Ν. Φθιώτιδας, Ν. Σερρών κ.α.
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 το πρωί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Συνάδελφοι, τα προβλήματα είναι πολλά. Τα κυριότερα και οι λόγοι που πρέπει να κατέβουμε άμεσα είναι:
Επαναφορά και χορήγηση του επιδόματος των 150 € για όλους τους οδηγούς και μάχιμους, Π.Π.Υ. και συμβασιούχους. Δεν πάει άλλες περικοπές με τις κρατήσεις. Υπάρχουν συνάδελφοι που παίρνουν κάτω από 500 €!!! Αν δεν μπει πάλι το 2012 δεν πρόκειται να μπει το 2013.
Άμεση ρύθμιση για εξομοίωση μισθών και ωραρίων με το μόνιμο προσωπικό, μεταθέσεις, μετακινήσεις. Οι συνάδελφοι δίνουν όλα τα χρήματα στις μετακινήσεις και τις βενζίνες από την μια Υπηρεσία στην άλλη.
Ανανέωση πενταετίας αν δεν υπάρξει κονδύλι για τους 1.750 συμβασιούχους, δεν θα υπάρχει οικονομικό κίνητρο για την πολιτεία για απορρόφηση μεταξύ των οποίων και των 700 περίπου επιλαχόντων σε βάθος τριετίας.
Άμεση πρόσληψη των 133 επιλαχόντων.
Βελτιωτικές ρυθμίσεις του Ν.3938/11, άρθρο 15.
Συνάδελφοι με το μνημόνιο 3, την ακρίβεια των πραγμάτων και τις μειώσεις φτάσαμε να απασχολούμαστε στην Υπηρεσία για να βγάζουμε τις βενζίνες και τίποτα άλλο, ούτε για οικογένειες, ρεύματα, τηλέφωνα, ενοίκια, σχολεία, φροντιστήρια, αυτά γίνονται με δανεικά.

Συνάδελφοι, καλείστε όλοι ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 10:00 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ.ΠΟ.
Δεν μπορεί να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς.