Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αγωνιστική κινητοποίηση -ΠΟΣΠΥΔ

Σχετικά με το θέμα της πρόσληψης των συμβασιούχων πυροσβεστών, σήμερα Παρασκευή 25/5 η εισηγήτρια του ΣτΕ ζήτησε διευκρινήσεις από το ΑΠΣ για την εξέτασή του. Το ΑΠΣ ανταποκρίθηκε στο αίτημα αυτό σήμερα το μεσημέρι. Είναι προφανές ότι εντός του Σαββατοκύριακου δεν μπορεί να υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα, επομένως το θέμα της πρόσληψης πάει ακόμη τρεις ημέρες παραπίσω.
Ως εκ τούτου και καθώς δεν διαφαίνεται άμεση διευθέτηση του ζητήματος, η ΠΟΣΠΥΔ καλεί ΟΛΑ τα μέλη της ένστολα σε αγωνιστική κινητοποίηση την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012, στην Αθήνα. Η ακριβής τοποθεσία του συλλαλητηρίου θα ανακοινωθεί την Δευτέρα με νεώτερη ενημέρωση.

..............................
ΣΗΜ...
Πάλι καλά που κάποιοι κεντροβόρειοι θέλουν να κατέβουν στην Πορεία πιο νωρίς .. Μάλλον έχουν  κλείσει κάποιο ραντεβού με τον αγαπητό και μη εξαιρετέο βουλευτή Βόλου και δεν τους βγαίνει η ημερομηνία να τα πάρουν ''διπλά'' ...
Τα ίδια μας έλεγαν και το ..10 να κάτσουμε στ΄αυγά μας μην κόψει η σαντιγή , αλλά αν η ΕΜΑΚ-ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ  δεν έβγαινε  στους δρόμους , ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ-ΕΣ θα παρακαλάγανε ακόμη για Προκήρυξη και για Μόρια ...
Για μαζευτείτε λιγουλάκι και συστατευτείτε με την κοινή Πορεία ΟΛΩΝ ,και τα παραπολιτικά σας τα λύνετε μετά ... Ομορφάντρες μου ..
Και μην ξεχνάται , οτι ονόματα έχετε εσείς -- έχουνε και οι άλλοι ????
φιλικά μετά απο καιρό : κοστας