Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Κάποιες δ/γές όμως έχουνε βγει......

Με τις υπ΄αριθμ. 18951 Φ.202.10/29-4-2011 και 18952 Φ.202.8/29-4-2011 δ/γες το ΑΠΣ χορηγεί Φ.Π (Φύλλο Πορείας) στους μόνιμους συναδέλφους που θα στελεχώσουν τα πεζοπόρα λέγοντας πως θα πρέπει να παρουσιαστούν στις 2 Μαΐου και μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η παρουσία τους θα γίνει αυθημερόν (για τους εντός των περιφερειών).
Στην δική μας περίπτωση ενώ όλα είναι έτοιμα όπως αναφέρει και η Ομοσπονδίας μεσω ανακοίνωσης "Η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την πρόσληψη των συμβασιούχων πυροσβεστών για το 2011 ολοκληρώθηκε σήμερα μετά και την υπογραφή του Υπουργού ΕΣΔΑΑ", εν τούτης ΚΑΜΙΑ σχετική δ/γη δεν έχει βγει που να μας αφορά !!!

Δόθηκε με λίγα λόγια δ/γη επάνδρωσης πεζοπόρων από μόνιμους συνάδελφους ΧΩΡΙΣ να έχει δοθεί δ/γη για την επάνδρωση τους με τα κύρια στελέχη των πεζοπόρων, τους ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ!!!

Τελικά ζούμε στην χώρα του παραλόγου.

Έρχεται και η Τρόικα στις 4 Μαΐου και δέσαμε !!!


αναδημοσίευση : http://spyth.blogspot.com/

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Χρόνια Πολλά , Χριστός Ανέστη συνάδελφοι και προσοχή στους δρόμους όσοι ταξιδεύουν..
Αντε και του χρόνου να κάνουμε Πάσχα στις Υπηρεσίες μας ....
 

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ολοκληρώθηκε η Γεν. Συνέλευση του Σωματείου Αργολίδος-Τρίπολης


Μέσα σε ήρεμο κλίμα αναγνώσθει ο προϋπολογισμός και ο ισολογισμός του Σωματείου και έγιναν δεκτά τα οικονομικά αποτελέσματα δια ανάτασις χειρός ..
Στην Συνέλευση παρευρέθη και  ο βουλευτής κ. Ανδριανός όπου ευχήθηκε να πάνε όλα καλά για τον κλάδο μας .
Επίσης πήρε το λόγο ο εργατολόγος κ.Γεώργιος Γαβρήλος όπου αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα δικαιολογητικά της επικείμενης προκήρυξης .
Ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ  κ. Παπαντώνης Κώστας ανάλυσε με λεπτομέρειες τις κινήσεις και τις συναντήσεις που έκανε η Ομοσπονδία τον τελευταίο χρόνο ώστε να πραγματοποιηθεί η ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου και ευχαρίστησε τους συναδέλφους για την αγωνιστικότητα που έδειξαν ..
Στην Συνέλευση παρευρέθη και εκπρόσωπος του Δ.Σ Μεγάρων ο κ. Βλάχος Ιωάννης μιας και είναι της περιοχής και αντάλλαξε απόψεις και θέσεις με συναδέλφους του Άργους και της Τρίπολης για την περαιτέρω καλύτερη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των Συναδέλφων .

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Γενική Συνέλευση Σωμ. Αργολίδας και Αρκαδίας

Συνάδελφοι σύμφωνα με το καταστατικό και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 21-3-2011, πρακτικό υπ’ αρ. 23, καλείστε σε ταχτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 17 Απριλίου 2011 και ώρα 17.00 στο Ξενοδοχείο Αμαλία στο Ναύπλιο με τα παρακάτω θέματα:

α) Ανάγνωση διοικητικού απολογισμού 2010
β) Ανάγνωση εκθέσεως της ελεγκτικής επιτροπής
γ) Ανάγνωση οικονομικού απολογισμού 2010 - (ψήφιση)
δ) Ανάγνωση οικονομικού προϋπολογισμού 2011 – (ψήφιση)
ε) Εξελίξεις εργασιακού μας και ενημέρωση

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πολλά σενάρια κυκλοφορούν

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό οι φήμες για εκλογές πολλαπλασιάστηκαν και τα σενάρια που διαδίδονται για μας δεν είναι τόσο ευνοϊκά ...
Σενάριο 1 = Γίνονται βουλευτικές εκλογές και ξεκινάμε από την αρχή σε περίπτωση συγκυβέρνησης ή αλλαγής κόμματος ..
Σενάριο 2 = Δημοσιεύεται η προκήρυξη και τον Σεπτέμβριο γίνονται εκλογές και κωλυσιεργεί η κατάταξη τουλάχιστον 1 χρόνο ...
Σενάριο 3 = Δημοσιεύεται η προκήρυξη και παίρνουν μόνο τα 2000 άτομα αρχές του 2012 και για τους άλλους κανείς δεν ξέρει ....
Σενάριο 4 = Δημοσιεύεται η προκήρυξη και για τεχνικά και νομικά κωλύματα αφού περάσουν 2-3 μήνες την παίρνουν πίσω προς διαμόρφωση και βλέπουμε ?????
Ποια η θέση της αγίας τριάδας του προεδρείου της Ομοσπονδίας για τα πιθανά σενάρια που κυκλοφορούν ανοιχτά στα blog και στις καθημερινές συζητήσεις ;;;
Ποια η θέση της αγίας τριάδας του προεδρείου της Ομοσπονδίας για το 6μηνο αντί οκτάμηνο ;;;
Ποια η θέση της αγίας τριάδας του προεδρείου της Ομοσπονδίας για τους 2000 συναδέλφους που δεν θα προσληφθούν του χρόνου ;;;;
......
ΣΙΩΠΗ και μόνο ΣΙΩΠΗ ......